طرز تهیه مربای توت فرنگی
به گزارش وبلاگ وبساز، مربا پای ثابت سفره های صبحانه ما به شمار می رود. فصل بهار زمان بسیار خوبی است تا خوشمزه ترین مربای این فصل را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مربای توت فرنگی یکی از انواع مرباهای پر هوادار و بسیار خوشمزه در دنیا است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می گردد. مربای توت فرنگی را می توانید به همراه خامه صبحانه، کره یا انواع پنکیک های صبحانه سرو کنید. با وبلاگ وبساز همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی
- شکر 500 گرم
- توت فرنگی 500 گرم
- آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربا توت فرنگی
مرحله اول
ابتدا برگ های اضافی توت فرنگی ها را جدا کنید. سپس آن ها را بشویید. توجه داشته باشید که باید همان لحظه توت فرنگی ها را با یک دستمال تمیز خشک کنید، چون اگر بگذارید خودشان خشک شوند آب در آن ها نفوذ می نماید و طعم اصلی خود را از دست می دهد.
مرحله دوم
سپس توت فرنگی ها را در قابلمه ای بریزید؛ به این صورت که یک لایه توت فرنگی و یک لایه شکر روی آن ها بریزید تا به لایه آخر برسید. قابلمه را به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا توت فرنگی ها آب بیندازند.
مرحله سوم
سپس قابلمه را از یخچال بیرون درآورید و روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا به جوش بیاید. در تمام مدت پخت مربا در قابلمه را به هیچ وجه نمی گذارید. کف های روی مربا را با کفگیر بگیرید.
15 الی 20 دقیقه بعد از به جوش آمدن توت فرنگی قوام می گیرد. آن را از روی حرارت بردارید. سپس آبلیمو را به آن اضافه نمایید و هم بزنید تا کاملا به خورد مربا برود و از شکرک زدن مربا جلوگیری کند.
مرحله چهارم
اگر بگذارید مربا زیاد بجوشد و دیر از روی حرارت بردارید شکرک می زند. اجازه دهید تا مربا کمی خنک گردد و بعد در شیشه مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید. اگر به دستورهای پخت با توت فرنگی علاقه دارید، کیک توت فرنگی، صورتی خوش رنگ بهاری را هم در مجله بخوانید.
نکته مهم برای تهیه مربای توت فرنگی
- اگر توت فرنگی ها هنوز نپخته و مربا به غلظت مطلوب نرسیده باشد، باعث کپک زدن مربا می گردد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش را بخوانید.
منبع: پیام دلتا