خوش مزه ترین طرز تهیه توپک فندقی
به گزارش وبلاگ وبساز، طرز تهیه توپک فندقی، یکی از آسان ترین دستورهای آشپزی مخصوص دسر در منزل است. توپ فندوقی را به 2 روش مختلف در منزل می توانید تهیه و سرو کنید. این روش ها شامل (دستور پخت توپک فندقی مجلسی با فر و طرز تهیه توپک فندقی ساده و بدون فر) است. توپک فندقی را با مواد متنوع و طعم های متفاوتی مانند توپک فندقی شکلاتی (شیرین یا تلخ) و توپک فندقی شور (با بیسکوییت ترد یا پتی بور) می توانید تهیه کنید. در این مقاله از بلاگ خبرنگاران ، خوش مزه ترین طرز تهیه توپک فندقی را به شما خوانندگان محترم آموزش داده ایم که در عین حال بسیار ساده و سریع آماده می شوند. امیدواریم از مطالعه و تجربه آن در منزل لذت ببرید و اوقات خوشی در کنار عزیزان خود بسازید.

طرز تهیه توپک فندقی مجلسی شکلاتی با فر
برای تهیه توپک فندقی مجلسی شکلاتی باید از روش پخت کیک در فر بهره ببرید. مواد زیر به تعداد 4 نفر و حداکثر زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه است.
مواد لازم
کره | 150 گرم |
آرد | 150 گرم |
پکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند یا شکر | 50 گرم |
پودر فندق | به میزان لازم |
فندق خورد شده | به میزان لازم |
شکلات تخته ای تلخ یا شیرین | 50 الی 100 گرم |
خرید مواد اولیه این دستور پخت از وبلاگ وبساز
ورود به وبلاگ وبساز و تکمیل خرید
- ابتدا کره و پودر قند یا شکر را در همزن برقی برزید تا خوب مخلوط شوند.
- سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با دور تند مواد را مجدد مخلوط کنید تا مایع کرم رنگی حاصل گردد.
- حالا نوبت افزودن و مخلوط کردن آرد، پودر کاکائو، پودر فندق و پکینگ پودر است. (از گیره مخصوص خمیر همزن بهره ببرید.)
- اکنون خمیر یک دستی به دست آمده است. از خمیر به میزان یک گردو جدا نموده و تمام خمیرهای کوچک را با دستان خود فرم دهید تا به شکل دایره های کوچک آماده شوند.
- خمیرهای فرم گرفته را داخل فر (با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه) قرار دهید تا پخته شوند.
- در ظرفی جداگانه، نیمی از شکلات تخته ای را رنده و با فندق خورد شده را مخلوط کنید.
- در ظرفی دیگر، میزان به جای مانده شکلات تخته ای را بن ماری کنید تا شکلات ذوب گردد.
- ابتدا توپک های پخته شده را از طریق خلال دندان (برای جلوگیری از به هم ریختن فرم توپک ها) داخل شکلات ذوب شده بغلتانید تا تمام سطح توپ های فندقی را بپوشاند.
- سپس برای تزئین توپک ها، آنها را داخل مخلوط شکلات رنده شده و فندق خورد شده بغلتانید.
- برای تنوع بیشتر می توانید از انواع پودر مغز مانند (پودر پسته، بادام، نارگیل یا حتی پودر شکلات) بهره ببرید تا توپک های شکلاتی شما ظاهری شیک و دل چسب تر داشته باشند.
طرز تهیه توپک فندقی ساده و بدون فر
در طرز تهیه توپک فندقی ساده و بدون فر، می توانید هم از کیک صبحانه به عنوان خمیر توپک و هم خمیر فندق و انواع شیرین کننده بهره ببرید. در این بخش هر دو نوع توپک فندقی ساده و بدون فر را آموزش داده ایم.
طرز تهیه توپک فندقی با خمیر فندق
خمیر فندق، ماده اصلی این نوع طرز تهیه توپک فندقی است و طرز تهیه آن بسیار آسان است. مواد زیر به تعداد 4 نفر و حداکثر زمان آماده سازی 30 دقیقه است.
مواد لازم
فندق | 150 گرم |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
شیره خرما، افرا یا عسل | 2 قاشق غذاخوری |
ارده | به میزان لازم |
جو دو سر پرک | 50 گرم |
- فندق خام و پوست کنده را همراه ارده، جو دو سر پرک، پودر کاکائو و شیرین کننده دلخواه (شیره خرما، افرا یا عسل) در بلندر ریخته و با دور تند دستگاه به مدت 5 الی 10 دقیقه (بسته به نوع و سرعت دستگاه) مخلوط کنید.
- پس از گذشت زمان لازم خمیر یک دست فندقی به دست می آید.
- خمیر را به ظرفی دیگر منتقل کنید و از آن به میزان گردو برداشته و در دست فرم دهید.
- توپک های فندقی را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت گردد.
در این نوع طرز تهیه توپک فندقی، معمولاً از مواد تزئینی مانند پودر پسته یا پودر شکلات استفاده نمی گردد. اما در صورت تمایل و برای زیبا تر کردن توپک ها می توانید آنها را در انواع مواد تزئینی قنادی بغلتانید.
طرز تهیه توپک فندقی با خمیر کیک صبحانه
در طرز تهیه توپک فندقی با کیک صبحانه، هیچ دردسر و پیچیدگی وجود ندارد، بلکه سریع ترین و آسان ترین راه برای ساختن و نوش جان کردن توپک فندقی خانگی، طرز تهیه توپک فندقی با خمیر کیک صبحانه است. مواد زیر به تعداد 4 نفر و حداکثر زمان آماده سازی 20 دقیقه است.
مواد لازم
فندق خام و پوست کننده | 50 گرم |
فندق خورد شده | به میزان دلخواه |
کیک صبحانه شکلاتی | 3 عدد |
کره | 100 گرم |
- کیک صبحانه شکلاتی را با دست خورد کنید و در بلند بریزد.
- سپس کره را به آن افزوده و اجازه دهید دستگاه به 2 الی 5 دقیقه مواد را با هم مخلوط کند.
- خمیر را از بلندر خارج کنید و میزانی فندق خورد شده به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید.
- از خمیر به میزان یک گردو جدا کنید و در کف دست پهن کنید.
- یک عدد فندق خام پوست کنده در مرکز خمیر قرار داده و خمیر را به صورت دایره فرم دهید.
- توپک فندقی و ساده ای که آماده نموده اید را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد.
- یکی از روش های مورد علاقه بانوان برای تزئین دسر، روکش شکلاتی است. بنابراین در صورت تمایل می توانید پس از اتمام طرز تهیه توپک فندقی، آنها را در شکلات تخته ای ذوب شده بغلتانید، سپس در فریزر قرار دهید.
توپک های فندقی شما آماده سرو است. نوش جان.
سخن پایانی
طرز تهیه توپک فندقی بسیار آسان است و در کمترین زمان ممکن می توانید آن را با طعم ها و مواد مختلفی در منزل تهیه کنید. در این مقاله از روش های مختلفی برای طرز تهیه توپک فندقی استفاده شده است که مطالعه و تجربه آن در منزل خالی از لطف نیست. در صورتی که موادی چون شیره ارده، خرما یا افرا در دسترس ندارید، کافی است به فروشگاه اینترنتی وبلاگ وبساز سر بزنید و با چند کلیک ساده، تمامی مواد مورد نیازتان را از وبلاگ وبساز تهیه کنید.
منبع: اسنپ مارکت