طرز تهیه زینگر برگر
به گزارش وبلاگ وبساز، هر چقدر هم که در خصوص چاق کننده یا مضر بودن غذاهای آماده بگوییم، بعید است که بتوانیم شما را از خوردنشان منصرف کنیم. چه بخواهیم و چه نه، باید بپذیریم که فست فودها خوشمزه و دوست داشتنی هستند و به جای حذفشان از سبد غذایی مان، بهتر است راهی را برای سالم تر آماده کردنشان پیدا کنیم. ما در این مطلب، طرز تهیه زینگر برگر خانگی را به شما آموزش می دهیم. فست فود محبوبی که می توانید آن را در خانه با گوشت خالص و مرغ تازه آماده کنید و نگران مضر بودنش هم نباشید.

مواد لازم
- فیله مرغ یک عدد
- نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
- پودر سوخاری یک قاشق غذا خوری
- آرد ذرت یا گندم نصف قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری پرک (درشت) دو قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- بکنیگ پودر یک قاشق چای خوری
- مایونز یک قاشق مرباخوری
- سس خردل یک قاشق مرباخوری
- همبرگر خانگی یک عدد
- نان همبرگر یک عدد
- پیاز حلقه شده یک عدد کوچک
- گوجه یک عدد کوچک
- کاهو یک برگ
- پنیر گودا خرید آنلاین یک ورقه
طرز تهیه زینگر برگر
مرحله اول
همبرگر را از روی دستور گفته شده آماده کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
فیله مرغ را کمی به آرامی بکوبید، سپس روی آن نمک و پودر فلفل بریزید.
مرحله سوم
تخم مرغ را در ظرفی هم بزنید. در بشقاب دیگر ترکیب آرد ذرت، بکینگ پودر و پودر سوخاری ریز را مخلوط کنید و پودر سوخاری درشت را در بشقاب دیگری قرار دهید.
مرحله چهارم
فیله مرغ را یکبار در تخم مرغ فرو ببرید، سپس در پودر سوخاری ریز بچرخانید، دوباره در تخم مرغ فرو ببرید و در پودر سوخاری درشت بچرخانید. به شکلی که دور تا دور آن پودر سوخاری درشت بچسبد.
مرحله پنجم
روغن را در تابه ای داغ کنید و روی دمای زیاد، فیله را در تابه بیندازید. وقتی که پودر سوخاری خودش را گرفت، حرارت اجاق را کمتر کنید.
مرحله ششم
نان را از وسط باز کنید و ترکیب مایونز و سس خردل را کف نان بمالید. سپس برگر را قرار دهید، بعد از آن ورقه پنیر و سپس فیله مرغ را بگذارید. روی این مواد حلقه های پیاز، گوجه و برگ کاهو را بچینید.
طرز تهیه زینگر برگر را در این مطلب به شما آموزش دادیم. می توانید به جای نان همبرگر، آن را در نان ساندویچی سرو کنید.
منبع: کتاب کاله