اگرول مرغ + طرز تهیه

به گزارش وبلاگ وبساز، در مطلب زیر طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

اگرول مرغ + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی وبلاگ وبساز، امروز قصد داریم طرز تهیه اگرول مرغ را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر

مواد مورد احتیاج

روغن مایع ...... 2 قاشق سوپخورى

پیاز خرد نموده ........ 1 عدد میانه

فیلة مرغ خرد نموده..... 200 گرم

هویج خلالی خرد نموده....1 عدد بزرگ

کدو سبز خلالی خرد نموده.....2 عدد میانه

سیر له نموده ....... 3 حبه

نمک و فلفل سیاه........ به اندازه لازم

جوانة ماش.... 50 گرم

سس سویا..... 1 قاشق سوپخورى

کره..... 100 گرم

خمیریوفکا مربعى..... یک بسته

پنیرموزارلای دالیا....... 100 گرم

روش تهیه

روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا پیاز سبک و طلائی گردد. آن گاه فیلة مرغ را بیفزائید و تا زمانی که رنگ آن تغییر کند آن را تفت دهید. سپس هویج و کدو را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. اینک سیر، نمک، فلفل، جوانه ماش و سس سویا را افزوده و حرارت را کاهش دهید تا سبزیجات بپزد. حالا شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد فراهم نموده خنک گردد. سپس کره را روی حرارت آب کنید. اکنون یک لایه از خمیر را روی میز کار قرار دهید رویش را با کره آغشته کنید، لایه بعدی را رویش قرار دهید. حالا مقداری از مواد فراهم نموده رویش بریزید و قدری پنیر اضافه کنید و آن را رول کنید، به همین ترتیب بقیه را نیز آماده کنید. سپس رول های آماده نموده را در سینی فر بچینید رویشان کره بمالید و در فر گرم نموده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

منبع: شور و شیرین

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "اگرول مرغ + طرز تهیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اگرول مرغ + طرز تهیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید