چالش های بچه ها و رسانه های نوین آنالیز شد
به گزارش وبلاگ وبساز، خبرنگاران/قم نشست بچه ها و رسانه های نوین به همت خبرگزاری دانشجویان ایران (خبرنگاران) قم برگزار گردید

نشست بچه ها و رسانه های نوین در راستای فعالیت های علمی، فرهنگی و ترویجی خبرگزاری دانشجویان ایران (وبلاگ وبساز) قم و در قالب سلسله نشست های کافه فرهنگ و اندیشه جهاد دانشگاهی واحد استان قم با حضور دکتر محسن ربانی، کارشناس فرهنگ و ارتباطات در حوزه بچه ها و نوجوانان، برگزار گردید.
ربانی در این نشست مطرح کرد: اگر بچه ها در رابطه با فضای مجازی مشکلاتی دارند این امر به والدین برمی گردد که آن ها آدم های جامعه مدرن و پست مدرن هستند و حوصله رفتار با بچه ها و زندگی کردن با آن ها را ندارند.
وی بابیان اینکه به علت ارزشمندی بچه ها در جامعه مدرن آن ها زیر ذره بین هستند، توضیح داد: در قرن 21 بچه ها از عضو کوچک جامعه به شخصیتی مهم و ارزشمند تبدیل شدند بعلاوه آن ها از نیرو مولد به نیرو مصرف کننده تبدل شدند و همین بالا رفتن هزینه های بچه ها سبب شد که والدین نسبت به بچه ها حساس تر شوند.
کارشناس ارتباطات با اشاره به اینکه استفاده از رسانه های نوین، محاسن و آسیب های قابل توجهی دارد، اظهار کرد: یکی از آسیب هایی که این فضا برای بچه ها دارد آسیب های اخلاقی و وفور اطلاعات است.
وی بابیان اینکه آسیب وفور اطلاعات به معنای این است که فرد تصور دانستن می نماید، ادامه داد: در این آسیب افراد اطلاعات زیادی ندارند و تبدیل به اقیانوسی به قطر یک انگشت می شوند.
وی اظهار کرد: امروزه فضای مجازی، کودکی را از بین برده است؛ زیرا کودک به مقدار یک فرد بزرگ سال به اطلاعات دسترسی دارد و با مباحثی روبرو می گردد که مناسب بزرگ سالان است و حتی اگر مفهوم آن ها را متوجه نگردد اما به خاطر روبرو با آن اطلاعات آسیب اش را دریافت می نماید.
ربانی تأکید کرد: یکی از اشتباهات والدین این است که اقتدار را باقدرت اشتباه می گیرند؛ مادر باید مقتدر باشد و این اقتدار به معنا کتک زدن کودک نیست بلکه به معنای این است که اگر می گوید فقط یک ساعت می توانی از تلفن همراه استفاده کنی تحت هیچ شرایطی نظرش عوض نگردد.
سایر مباحث مطروحه در این نشست به شکل تفصیلی در بخش های جداگانه ارایه می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا