طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ
به گزارش وبلاگ وبساز، این خورشت به علت استفاده از کرفس در آن دارای خواص بی شماری است و از این جهت بهتر است تا هفته ای یک بار از آن در برنامه غذایی هفتگی خود بهره ببرید

خورشت کرفس با مرغ یکی از انواع خورشت های بسیار مقوی و پر خاصیت ایرانی است که بعضی آن را با گوشت و بعضی دیگر نیز آن را با مرغ تهیه می نمایند. از خواص بی شمار خورشت کرفس می توان به برطرف بیماری های گوارشی، افزایش سیستم دفاعی بدن، کاهش فشار خون و جلوگیری از بیماری های عفونتی و قارچی و بسیاری خواص دیگری نام برد. با وبلاگ وبساز همراه باشید.
مواد لازم برای خورشت کرفس با مرغ
- کرفس 250 گرم
- نعنا تازه 50 گرم
- جعفری تازه 150 گرم
- ران مرغ 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- برگ بو 1 عدد
- کره 2 قاشق غذا خوری
- آبغوره میزان دلخواه
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ
مرحله اول
ابتدا پیاز و ران مرغ ها با آب سرد بشویید. سپس پوست پیاز را بگیرد و آن را به شکل نگینی ریز و یکدست خرد کنید. روغن را داخل قابلمه بریزید و سپس به آن پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. بعد به آن کمی زرچوبه بزنید تا عطر آن بلند گردد. در این مرحله ران مرغ ها را نیز به پیاز اضافه نموده و دو طرف آن ها را با حرارت کم تفت دهید تا میزانی تغییر رنگ دهند. سپس کمی نمک و فلفل سیاه را به همراه برگ بو اضافه کنید. در آخر 2 لیوان آب جوشیده شده را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و 1 ساعتی به آن موقع دهید تا مرغ های شما به آرامی و با حرارت ملایم و کم بپزد.
مرحله دوم
سبزی ها را بعد از شست وشو به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید. کرفس را هم به شکل یک میزان و یکدست خرد کنید و آن ها را کنار بگذارید. ماهیتابه ای بردارید و داخل آن کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و زمان دهید تا کره آب گردد. سپس کرفس های خردنموده را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را با حرارت کم تفت دهید و کنار بگذارید. سبزی ها را هم به همراه میزانی روغن تفت دهید و آن ها را داخل ماهیتابه بریزید و کمی با حرارت کم در حد تغییر رنگ تفت دهید.
مرحله آخر از خورشت کرفس با مرغ
بعد از گذشت 1 ساعت از پخت مرغ، سبزی و کرفس را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس ترکیب آن ها را به همراه میزانی آبغوره به مرغ های نیم پزشده اضافه و خوب تمامی مواد را با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک و فلفل خورشت را میزان کنید. بعلاوه می توانید آب خورشت را هم در این مرحله میزان نموده و در صورت احتیاج مجدد کمی به آن آب جوشیده اضافه کنید. بعد از ترکیب کردن مواد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت شما کاملا جا بیفتد و روغن بیندازد. برای تماشا دستور غذاهای ایرانی، تهیه ته چین رشته پلو با طعمی متفاوت را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی طرز تهیه سیب زمینی خامه ای خوشمزه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا