طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

به گزارش وبلاگ وبساز، این خورشت به علت استفاده از کرفس در آن دارای خواص بی شماری است و از این جهت بهتر است تا هفته ای یک بار از آن در برنامه غذایی هفتگی خود بهره ببرید

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

خورشت کرفس با مرغ یکی از انواع خورشت های بسیار مقوی و پر خاصیت ایرانی است که بعضی آن را با گوشت و بعضی دیگر نیز آن را با مرغ تهیه می نمایند. از خواص بی شمار خورشت کرفس می توان به برطرف بیماری های گوارشی، افزایش سیستم دفاعی بدن، کاهش فشار خون و جلوگیری از بیماری های عفونتی و قارچی و بسیاری خواص دیگری نام برد. با وبلاگ وبساز همراه باشید.

مواد لازم برای خورشت کرفس با مرغ

  • کرفس 250 گرم
  • نعنا تازه 50 گرم
  • جعفری تازه 150 گرم
  • ران مرغ 3 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • برگ بو 1 عدد
  • کره 2 قاشق غذا خوری
  • آبغوره میزان دلخواه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

مرحله اول

ابتدا پیاز و ران مرغ ها با آب سرد بشویید. سپس پوست پیاز را بگیرد و آن را به شکل نگینی ریز و یکدست خرد کنید. روغن را داخل قابلمه بریزید و سپس به آن پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. بعد به آن کمی زرچوبه بزنید تا عطر آن بلند گردد. در این مرحله ران مرغ ها را نیز به پیاز اضافه نموده و دو طرف آن ها را با حرارت کم تفت دهید تا میزانی تغییر رنگ دهند. سپس کمی نمک و فلفل سیاه را به همراه برگ بو اضافه کنید. در آخر 2 لیوان آب جوشیده شده را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و 1 ساعتی به آن موقع دهید تا مرغ های شما به آرامی و با حرارت ملایم و کم بپزد.

مرحله دوم

سبزی ها را بعد از شست وشو به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید. کرفس را هم به شکل یک میزان و یکدست خرد کنید و آن ها را کنار بگذارید. ماهیتابه ای بردارید و داخل آن کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و زمان دهید تا کره آب گردد. سپس کرفس های خردنموده را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را با حرارت کم تفت دهید و کنار بگذارید. سبزی ها را هم به همراه میزانی روغن تفت دهید و آن ها را داخل ماهیتابه بریزید و کمی با حرارت کم در حد تغییر رنگ تفت دهید.

مرحله آخر از خورشت کرفس با مرغ

بعد از گذشت 1 ساعت از پخت مرغ، سبزی و کرفس را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس ترکیب آن ها را به همراه میزانی آبغوره به مرغ های نیم پزشده اضافه و خوب تمامی مواد را با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک و فلفل خورشت را میزان کنید. بعلاوه می توانید آب خورشت را هم در این مرحله میزان نموده و در صورت احتیاج مجدد کمی به آن آب جوشیده اضافه کنید. بعد از ترکیب کردن مواد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت شما کاملا جا بیفتد و روغن بیندازد. برای تماشا دستور غذاهای ایرانی، تهیه ته چین رشته پلو با طعمی متفاوت را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی طرز تهیه سیب زمینی خامه ای خوشمزه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید